PMO Arboned via PMO-Vergelijken.nl voordeliger

//PMO Arboned via PMO-Vergelijken.nl voordeliger
PMO Arboned via PMO-Vergelijken.nl voordeliger 2020-03-17T07:24:20+00:00

Vraag PMO’s bij Arboned aan via PMO-Vergelijken.nl en u bent voordeliger uit!
Krijg gratis extra gezondheidsdiensten door uw PMO via PMO-vergelijk.nl aan te vragen.

Wettelijke verplichting
Iedere werkgever is verplicht zijn werknemers een Preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden. Wij adviseren u dit periodiek te doen, zodat uw werknemers actueel inzicht hebben in de ontwikkeling van hun gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Met het PMO van ArboNed kunt u aan uw wettelijke verplichtingen voldoen. Bepaalde branches, zoals de bouw, offshore en VCA-bedrijven dienen altijd een PMO aan te bieden waar een fysiek onderzoek deel van uitmaakt. U bent als werkgever verantwoordelijk vast te stellen welk PMO van toepassing is. Snel en betaalbaar of maatwerk

ArboNed heeft drie verschillende PMO’s ontwikkeld, afgestemd op uw wensen:

  • Een uitgebreide gezondheidscheck? Met het PMO Persoonlijk ondergaan uw werknemers een uitgebreide gezondheidscheck.
  • Bij PMO Vitaal krijgt u maatwerk.
  • Wilt u snel duidelijkheid over de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers? Dan kiest u voor ePMO, het betaalbare online Preventief medisch onderzoek.

Een uitgebreide gezondheidscheck
Met het PMO Persoonlijk ondergaan uw werknemers een uitgebreide gezondheidscheck, die bestaat uit een online vragenlijst, aangevuld met een fysiek onderzoek uitgevoerd door een van onze vitaliteits- en gezondheidsdeskundigen of verpleegkundigen. Loopt uw werknemer een verhoogd gezondheidsrisico, dan krijgt hij – indien gewenst – een adviesgesprek. In de groepsrapportage staat wat u en uw werknemers kunnen doen om de gezondheid te verbeteren en het risico op uitval te reduceren.

Een maatwerk onderzoek
Bij PMO Vitaal krijgt u een op maat gemaakte online vragenlijst voor uw werknemers op basis van bedrijf- en functierisico’s en afgestemd op uw (vitaliteits-) doelstellingen. Daarnaast ondergaan uw werknemers een fysiek onderzoek. U ontvangt uiteindelijk een volledige rapportage op maat, met mogelijkheid tot deelrapportages en vergelijkingen op basis van leeftijd, geslacht en afdeling. ArboNed kan ook het gehele traject voor u uitvoeren, van het begin tot het einde ligt de uitvoer dan bij een van onze experts.

ePMO: een snel en betaalbaar onderzoek
Wilt u snel duidelijkheid over de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers, dan kiest u voor ePMO, het betaalbare online Preventief medisch onderzoek. Voor slechts 25 euro per werknemer krijgt u inzicht over hoe uw mensen hun werk beleven, waar ze energie van krijgen en wat hen stress oplevert. Uw werknemers vullen een online vragenlijst in en ontvangen direct een rapport. Graag bieden wij u de mogelijkheid kosteloos het ePMO eerst zelf te proberen. Op basis van uw eigen ervaring kunt u bepalen of u dit ePMO aan uw mensen wilt aanbieden.