PMO Care Group via PMO-Vergelijken.nl voordeliger

//PMO Care Group via PMO-Vergelijken.nl voordeliger
PMO Care Group via PMO-Vergelijken.nl voordeliger 2018-03-30T09:35:10+00:00

Vraag PMO’s bij Care Group aan via PMO-Vergelijken.nl en u bent voordeliger uit!
Krijg gratis extra gezondheidsdiensten door uw PMO via PMO-vergelijk.nl aan te vragen.

PMO – Preventief Medisch Onderzoek
Blijvend gezonde werknemers

Aanvraag offerte / info
Wees verzuim voor met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Een PMO wordt ook wel dé APK voor de gezondheid genoemd. Gezonde werknemers én besparen op verzuimkosten, dat wil toch iedere werkgever?

Wat is een PMO ‘nieuwe stijl’ precies?
Een PMO is een preventief onderzoek waarbij knelpunten in de gezondheid, welzijn en arbeidsomstandigheden worden vastgesteld. Een goed gevoel voor uw werknemers, maar ook een kans voor u als werkgever om verzuim te minimaliseren.

Elke werknemer heeft in Nederland volgens de Arbowet recht op een PMO. Deze geeft u inzicht in de gezondheidsrisico’s van uw personeel. Het is derhalve een instrument om uw werknemers te helpen de eigen gezondheid permanent te verbeteren en het helpt u om de juiste interventie te kiezen en verzuim te voorkomen en te minimaliseren.

De Care Group introduceert de PMO ‘nieuwe stijl’
Een hot item is tegenwoordig Duurzame Inzetbaarheid. De Care Group innoveert en speelt in op de behoeftes van werkgevers. Zo pakken wij het breder aan en kijken wij ook naar de leefstijl, gewoonten, sportactiviteiten en de psyche van uw werknemers. Het gaat niet om een eenmalig medisch onderzoek, maar om het creëren van bewustwording. Om uw werknemers een goed beeld te geven van hun gezondheid en leefstijl, krijgen zij vooraf een vragenlijst die ze online kunnen invullen.

Deze vragenlijst gaat ook in op onder andere voeding, beweging en ‘lekker in je vel zitten’. Na het invullen van de vragenlijst krijgt uw werknemer direct een eerste feedback. Daarna wordt uw werknemer door onze keuringsarts medisch onderzocht, waardoor er een totaalbeeld van de gezondheid ontstaat. Afhankelijk van uw wensen kan dit op de werkvloer plaatsvinden. Tevens zal er een vragenlijst aan het MT/ directie/ leidinggevenden worden verzonden, zodat ook bij hen bewustwording wordt gecreëerd. Aanvullend kan er een spelelement worden ingebracht op het gebied van gezondheid en leefstijl! Alles in overleg met u naar wens in te vullen.

Waarom een PMO?
• Geld besparen op verzuim
• Preventie van ziektes en uitval
• Bewaken en verbeteren van functioneren en inzetbaarheid
• Uitgevoerd door BIG-geregistreerde artsen
• Keuringen 24/7 op elke gewenste locatie (bijvoorbeeld op uw kantoor)
• Persoonlijk leefstijladvies voor elke werknemer