PMO Tigra via PMO-Vergelijken.nl voordeliger

//PMO Tigra via PMO-Vergelijken.nl voordeliger
PMO Tigra via PMO-Vergelijken.nl voordeliger 2018-03-30T09:39:20+00:00

Vraag PMO bij Tigra aan via PMO-Vergelijken.nl en u bent voordeliger uit!

Krijg gratis extra gezondheidsdiensten door uw PMO via PMO-vergelijk.nl aan te vragen.

PMO Tigra

Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) van TIGRA is een verzameling van methoden die inzicht geven in de gezondheids- en arbeidsgerelateerde aspecten van inzetbaarheid. Centraal staat het werkvermogen. Zowel individueel als organisatorisch worden middels risicoprofielen de beïnvloedbare risico’s op leefstijl, gezondheid, arbeidsgerelateerde factoren en werkvermogen helder in beeld gebracht.

Het TIGRA PMO wordt ingezet door organisaties die de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers in kaart willen brengen en hierop willen sturen. Hierin wordt ten allen tijde aangehaakt op de RI&E en de risico’s die daarin worden benoemd.

MAATWERK PMO

De kracht van TIGRA is de combinatie van inventarisatie, advies en (proces)begeleiding, gericht op bewustwording en gedragsverandering. Het PMO wordt als maatwerk aangeboden, gebaseerd op de RI&E en bedrijfscultuur. De pijlers werk, gezondheid en inzetbaarheid zijn de basis. Daarbij werkt TIGRA met zowel vragenlijsten als diverse (fysieke) testen.

De balans tussen persoonlijke mogelijkheden (resources) en het werk is gepresenteerd in het ‘Huis van werkvermogen’. Het geeft de relatie aan tussen de individuele, organisatorische en sociale dimensies van werkvermogen. Hoe de verdiepingen van het huis op dit moment voor een bedrijf is ingericht, is op diverse manieren inzichtelijk te maken. Een PMO geeft, afhankelijk van de invulling, inzicht in de situatie op deze verdiepingen.